Ingen kan vara nere med en ballong!/ Nalle Puh

Konstigt nog tog inte färgen på mitt hår igår.. de ska testa igen på onsdag kväll. Får hoppas det går bättre den gången.

Igår var första gången på ett bra tag som jag var på restaurang. Jag åt Black& White och det var såå gott. Tur man blev bjuden.. annars hade det inte blivit roligt resten av månaden. Det var ganska dyrt där men gudomlig mat. Vi var hela gänget på La Pampa i örebro. Kan verkligen varmt rekommendera det stället!!!
När vi ätit och var mätta och glada tog vi bussen hem till Frövi och gick hem till Kajsa och satt där och ölade ett tag innan vi drog vidare hem tll Andy. Där var alla så trötta så det blev ganska avslaget i slutändan. Jimmy somnade i soffan, folk drog hem.....så jag var själv sen hemma vid 05.00 imorse. Sjukt trött idag!! och hemskt godissugen.

Nu ska jag försöka vila lite så kanske jag börjar må bättre...


Färga håret

Nu ska jag snart iväg till Jonna och färga håret. Jag tycker sånt är såå kul. Jag har ju numera lite tuppkam.. så idag ska jag färga den röd! Ska bli spännande att se hur det blir. Det är Jonnas idé att jag ska göra så och jag litar på henne. Hon är ju så duktig.
Sen har jag en kund kl 15 idag efter det ska jag ta helg.. men jag jobbar på söndag igen.Då ska jag ha en kund i spa. Men en liten ledighet blir det ju iaf.
Ha en underbar dag!

Aj mitt huvud

Jag har lite huvudvärk idag.. skit vad jobbigt det är. Borde kanske ta en alvedon...

Nu ikväll har jag haft det ganska bra. Jag har gjort ansiktsbehandling på mig själv.. först rengöring, sen 30% PHA syra peeling, neutralizering och sen en underbar ler mask som är lite kylande och menthol. Jag känner mig riktigt fräch!
Jag försöker göra en sån liten behandling på mig själv ca var 10:e dag och jag tycker det märks på min hud.
Nu har ju Exuviance även kommit med en ny scrub. Man kan ha den både på kroppen och i ansiktet.. dock får man ju vara lite försiktig med den i ansiktet. Den ska jag beställa hem nu för det är många av dom som använder Exuviance som har saknat en scrub.

Jag känner mig ganska trött nu.. känns som om jag skulle behöva en liten semester. Känner mig konstigt matt och tung i huvudet. Länge sedan jag var hemifrån nu och kunde andas ut lite och det verkar som om det kommer dröja innan det kan bli igen.. kanske inte föränn 16:e mars när jag ska till Sthlm över natten... eller om jag åker hem över natten då. Det är en kurs i piercing jag ska gå och det ska bli spännande.

Nu ska jag gå och ta en alvedon!  Ha det gött alla mina vänner!

Uppdrag granskning.

Idag har jag mest varit hemma.. ganska skönt med en slappar dag. Dock skulle jag väl kanske hellre ha en massa jobb på salongen.. men, men vad gör man. Det har iaf ringt några stycken och bokat tider för behandlingar vilket är väldigt positivt.

Jennica har varit borta hela kvällen idag. Först var det barnkören och sen var det Mixat. Så hon tillbringade hela kvällen i församlingshemmet. Hon var på ett strålande humör när hon kom hem så jag tror det där var väldigt bra för henne. Jennica är ju väldigt aktiv och behöver saker att göra. Vi har oxå bestämt att på tisdag ska både Liam och Jennica få börja på gympa.

Just nu sitter jag och tittar på Uppdrag granskning. FY!! Det handlar om gathundar i spanien. Det är nog det värsta jag sett. De är ju sjuka och blir inlåsta i bilar trots värmen.

 Några hundar hade t.om ätit små hundvalpar. Man får se sjuka och skadade hundar och kärringen som har hand om allt det där bara står där och tycker att det är ok. Allt hon tänker på är att tjäna pengar. En hund hade stora blödande sår på benen.. vem som helst kunde se att hunden led och att det nog var risk för avlivning men kärringen sa att hunden hade det jättebra för.. alla hundar som äter lider inte! Jag blir så upprörd, skulle vilja åka dit och göra samma sak med kärringen som hon gör mot hundarna.. så får vi se hur häftigt hon tycker det är då.
Men jag tycker det är jättebra att tv tar upp det här för nu har ju även tv i Spanien uppmärksammat detta.. så man får ju hoppas hon åker dit ordentligt på det här.
Nu varnar de ju oxå att man INTE ska adoptera en hund från utlandet.. de flesta av dom har någon sorts smitta som även kan sätta sig på oss människor. Kärringen i Spanien säger att alla hundar är vetrinär besiktade.. grejen är ju bara att, de är inte det.. hon skriver ju intygen själv.

Nu är det snart läggdags för mig..Jennica sover redan.. ha ha det blev en hård dag för henne, men Liam är vaken och ligger som vanligt i sin säng och kramar en lastbil. :) Jag har gett honom mjukisdjur för att krama det istället.. men det duger inte åt honom. Nej, det ska vara en lastbil, helst med släp oxå. :)

Godnatt!!

Onsdag.

Idag har jag inga kunder heller.. det här verkar bli en riktig skit vecka. Jag funderar på att åka in till Örebro på Hindersmässan.. men inge kul att åka själv.  Har inga pengar heller så det är väl lika bra jag blir hemma.
Nu ska jag ta en låång dusch och sen börja göra mig iordning för dagen så får vi se vad som händer...
Jag hoppas det kommer hända något underbart idag... Om man bara är positiv så kan allt hända! :)

Klar för idag..

Då var jag klar med allt för idag. Skönt! Jag har jobbat klart, barnen ligger i sina sängar, fötterna ligger på bordet och datorn i knät. Allt som egentligen saknas är väl kanske ölen men den får vänta tills på fredag.

Jag har lite ont i magen idag.. inte bra.. men jag vet ju varför. Jag har varit vääldigt dålig på att äta den sista tiden. Jag har liksom ingen matlust längre. Alla tjatar på mig att jag måste äta, och det vet jag ju själv att jag måste.. men det går bara inte.  Vet inte vad jag ska göra åt det.

På språng

Jag har inte haft så mycket att göra idag. Hade bara en fotvård imorse och ska ha en vaxning 17.30 ikväll. Så idag har jag mest städat och så har jag hjälpt mamma att välja ut lite nytt smink.
Men fy vad jag blir deppig av att bara sitta och inte ha en massa att göra. När jag sitter sådär blir det att jag fastnar i tankar.. tankar om.. ja, allt.. dock mest det som är jobbigt i mitt liv just nu.

Nu ska jag iväg och hämta barnen på dagis/skola.. Egentligen ska de inte hämtas föränn 17.30 men idag måste jag hämta dom tidigare så jag hinner lämna hem dom till Conny innan jag har vax kunden 17.30

Hör av mig senare!

Godnatt

Nu är jag lite trött. Jag var hem till Jessica ikväll och gjorde slingor i håret på henne. Det tog grymt lång tid. Herre gud vad mycket hår du har flicka! :) Jag åkte medan blekningen satt i håret så jag vet inte hur det blev i slutändan. Hoppas det blev bra iaf.
Nu ska jag sova och imorgon ska jag starta dagen med en fotvård.. inte min favorit behandling att göra.. men det funkar. Har funderat på om jag ska ta bort fotvård från min behandlingsmeny.. det är ju ändå inte så många som kommer på det.

Tips om en blogg

Ville bara tipsa om en blogg... hittade en blogg som heter http://beautybytanci.blogg.se/
Där skriver Tanci om skönhet, hudvård och allt annat möjligt intressant!

jobb jobb

Jag sitter nu i salongen och har verkligen inte mycket att göra. Men jag vill iaf hålla öppet. Det är ju bra om man finns här så inte folk tycker att vi jämt har stängt. I mars sen när Linda kommer börja jobba mer så kommer vi ordna ordentliga öppettider men just nu så tar vi det vecka för vecka. Jag märker ju oxå att det lönar sig att vara här för många kommer in och beställer tid när de ändå har vägarna förbi.

Hyresvärden kom in idag och pratade med mig om lokalen.. jag och Linda tycker ju att den är lite för liten så nu hade hon ett förslag på att vi kanske kommer få byta lokal.. det vore ju toppen!! Då kanske jag kan få in en soldusch oxå. Hyran kommer ju bli mer eftersom den lokalen är större men jag tror nog vi fixar det. Ska bli spännande och se vad som händer.


Nu sitter jag och väntar på att Jessica ska komma hit igen. Hon var nyss här och satt och fikade med mig. Hon skulle hem en sväng och sen ska hon komma tillbaka och jag ska färga fransar och bryn på henne.. får se om det blir lite vaxning oxå. ;)

Måndag

Veckorna går verkligen fort.. då var det måndag igen och jag ska iväg till jobbet. Jag gick upp tidigt imorse för att ta jennica till skolan. Hon är ju så fruktansvärt morgontrött och ville inte alls gå upp imorse. Liam däremot som inte ska till dagis föränn vid 13 idag han ville upp ur sängen redan vid 06.30. Som tur var så piggnade Jennica till ganska fort när hon kom på att de ska ut och pimpla med klassen idag. Hon var eld och lågor när hon pratade om det och hoppades att hon ska få en riktigt stor fisk för då skulle jag få den av henne... hmm och jag som hatar fisk!! Men jag tror inte risken är så stor att hon får något.. eller är det önsketänkande från min sida? Nu ska jag göra mig iordning för dagen och så ska jag köra Liam till farmor. Sen är det dax att dra till jobbet och göra lite nytta.

kväll

Då var det kväll igen då. Jag har ätit så jag har ont magen.. mår lite mysko.. hoppas verkligen inte det är magsjuka på väg. Det måste vara det absolut värsta man kan ha. Och jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu. Funderar på att ta en promenad så jag kommer ut och får lite luft. Men det är ju så trist att gå ut och gå själv. Plus att jag faktiskt är lite mörkrädd ute.. visst, jag skulle ju kunna ta med mig Lexie.. men om det kommer någon elak som ska slå ner mig eller nåt så skulle ju hon bara pussa lite glatt på elakingen.

Jag har försökt att ändra utseendet på min blogg idag. Men jag blir så sur för jag kan ju inte.. fick iaf dit en klocka men, va sjutton, den går ju fel jööö. Hur ändrar man det??

såå gulligt

jag var bara tvungen att lägga in den här lilla filmen för jag tyckte detvar såå gulligt. Kanske det att jag relaterar till mina egna barn.. ha ha ha och kolla in killens skadeglädje i slutet!

Fika?

jag är såå sugen så något gott... men jag är trött och orkar inte ta mig ut någonstans. Ska du och jag ta en fika?
Ska vi ses här 15.30.. ta varsin kopp kaffe och en bulle..och så kan vi sitta vid varsin dator och låtsas att vi fikar tillsammans?? ha ha ha


Tjejkväll

Idag är jag allt lite trött. Igår hade jag inga planer för kvällen så jag tänkte att det blir nog bara att sitta framför tv:n och slappa.. men så fick jag sms från Linda som jag jobbar med och hon undrade om jag hade lust att komma över och ta en öl med henne. Klart jag hade lust med det!!  Jag ringde Jessica och frågade om hon kunde köra mig för det var inge roligt väder och Linda bor ju utanför samhället så det är en bit att ta sig dit. Jessica kunde köra JÄTTE SNÄLLT GUMMAN!! Tyvärr kunde inte hon stanna och vara med oss för hon skulle få besök hemma.. och sen vet jag inte hur kul det skulle varit för henne när hon nu inte kan dricka pga den kommande tillökningen i familjen. :)

Men jag och Linda satt och pratade skit, drack och lyssnade på norsk party musik (Linda är ju norsk).. ha ha den var riktigt bra och du Linda, glöm inte att fixa den skivan till mig :)



Under kvällen fick jag oxå Linda till att börja blogga! :)  lindanorsk.blogg.se

Vid kl 02.00 ringde jag taxi och drog hemåt. Det var en super trevlig kväll som jag hoppas vi snart kan göra om igen.

godis sugen...

väldigt tråkig dag idag... jag är som ett barn. Jag går runt och säger att jag inte har något att göra.Jag har nu legat och sovit en stund i soffan och vaknade med värsta godis suget.... MMMMarabou... choklad, sura sodapops, kola, choklad och mer choklad.. jag har till och med kollat godis på internet.

Hittade lite fakta om choklad:  Om man ovanpå en god och riklig frukost dricker en stor kopp choklad, bör matsmältningen vara fullständigt avslutad tre timmar senare, och man kan äta middag med god aptit. / Brillat-Savarin, Smakens fysiologi, 1825
chokladdrickareDet är många som genom århundradena har sagt att choklad har förmågan att höja könsdriften.

Madame du Barry gav den till alla sina älskare och Montezuma konsumerade alltid stora mängder choklad innan han besökte sina fruar.

 På 1700-talet ansågs choklad ge upphov till så våldsamma passioner att det funderades på att förhindra munkar från att dricka den.
Doktor Louis Lemery från Blegny, Belgien, konstaterade 1702 att chokladen hade förmågan att väcka kärlekslustarna. Samtidigt som den också hade förmåga att hjälpa de olyckliga som var offer för den kanske värsta av alla "galanterifientliga sjukdomar"; bristande motståndskraft mot köttsliga lustar. "I chokladen finner de ljus, tröst och utlopp" skrev Dr Lemery.

I en artikel i "The Spectator" i maj 1712 varnades läsarna:

Jag vill också råda mina kära läsare att vara särskilt försiktiga med hur de blandar romantik, choklad, romaner och liknande upphetsande ting, som jag ser på som mycket farliga...

Man blir inte tjock av att äta choklad. De flesta födoämnen som är avsedda att ätas som njutningsmedel ger fetma om konsumtionen är hög. Allt beror på mängden. Det är inte troligt att en person äter ett kilo choklad om dagen för att stilla sin hunger. Choklad innehåller visserligen 500 kalorier per 100g men bantning idag är inte baserat på räknandet av kalorier.
Det märkliga är att många människor bekymrar sig ifall de äter ett par chokladbitar fastän de två timmar tidigare åt en rejäl portion gräddstuvad potatis eller några skedar lättmajonnäs. Choklad innehåller betydligt färre kalorier än de exemplen.

Choklad allena är tillräcklig näring för en person i vilken ålder som helst.   Fader Labat (1720

Livet är som en chokladask. Du vet aldrig vad du får.   Från filmen Forrest Gump, 1994



Hmm jag undrar om man kan träna Lexie till att gå till affären med en sedel i munnen och sen komma hem med en stoor choklad till mig.... nja, antagligen inte... ha ha

Nu måste jag dra till affären!!!

dragkedja...

Måste bara lägga till en parentes... Ett tips som jag läste på en annan blogg som är helt suveränt!! Om man har ett par jeans som man älskar men dragkedjan bara åker ner.. släng dom inte!! Ta hårspray och spraya på dragkedjan. Innan det torkat drar du upp gylfen och sen kan jag lova den sitter uppe. Det är inga problem att gå på toa.. man kan fortfarande dra ner gylfen men varje gång man gör det så slits ju sprayen bort lite så efter ett tag kan man ju behöva fylla på och spraya lite mer.

Kram kram

Snö igen...

Idag har jag tänkt att jag skulle ta en liten sovmorgon.. men det gick ju som vanligt inte. Barnen vaknade tidigt och det var bara att pallra sig upp och börja med frukost. När jag kom upp tittade jag ut genom fönstret och fick se... snö!! igen. Jag måste säga att jag är väldigt less på vintern nu. Jag skulle behöva solen så jag får lite energi. Jag har ju mycket framför mig som jag måste gå igenom just nu.. men min  motivation försvann som ett sms för ett par veckor sedan.
Jag tycker allt är så svårt.. jag känner på ett sätt.. gör på ett annat.. folk tycker att jag ska göra si och bete mig så.. Jag lyssnar verkligen för mycket på vad andra tycker och det ger mig magont för ibland vet jag inte hur jag ska kunna göra alla till lags. Jag vill bara ställa mig och skrika!! Jag skulle behöva sluta lyssna på andra och börja lyssna på mig själv. Vad vill jag? och hur ska jag ta mig dit?  Jag är väldigt ensam just nu.. känns inte som jag har någon på min sida direkt. Men det är väl så att bli vuxen. Man ska klara sig själv och inte visa någon svaghet.
Men jag måste erkänna att ibland skulle det faktiskt vara skönt om någon bara kramade om en och sa att allt kommer ordna sig.

Helg!!

Idag känns det faktiskt ganska bra att det är fredag så jag får två lediga dagar. Jag har ju jobbat ganska mycket och när jag var på väg hem från jobbet idag så var jag uppe i varv och hade många planer för vad jag skulle göra ikväll.. jag skulle ta en öl, rensa min garderob och börja ta tag i barnens stökiga rum. När jag kom hem tog jag en öl, satte mig i soffan...och somnade. Jag sov grymt skönt. Länge sedan jag sov så bra.. det var ända sedan.. ja, det spelar föresten ingen roll när.. men det var inte hemma.
När jag äntligen vaknade var ölen avslagen och middagen skulle göras.

Vi har ju som de flesta vet en hund här hemma nu för tiden.. jag visste inte att det var så jobbigt med hund. Inatt vid 4 vaknade jag av att hon hade gått upp i min säng och stog och skulle spy på mig.. jag slängde mig ur sängen.. och sen kom det. Blää.. men sen började jag kolla på spyan.. hmm den såg inte helt normal ut. Efter en stund fick jag se vad det var som inte var som det skulle. Det var MINA TROSOR!! Hon hade alltså öppnat min garderob, valt ut ett par fina spets trosor, svalt dom hela och sen ställer hon sig på mig och spyr upp dom. Hmm hur ska jag tolka den piken? ha ha ha. Men det var ju iaf tur att de kom upp.. tänk om de hade fastnat någonstans i magen på henne.. kunde ha gått illa. Allt pga att hon tydligen har en "grej" för mina underkläder. :)  Om det är sånna här matvanor hon har lagt till med så förstår jag att hon gått upp ca14 kg på bara några veckor...


jobb,jobb

Idag har jag verkligen jobbar massor. Det har varit super kul. Från början skulle jag bara jobba kväll idag men kunderna droppade in så det blev hela dagen utan varken frukost, lunch eller middag. Och äntligen så har även killarna börjat hitta till salongen. Jag märkte när jag gick i skolan i Sthlm att det blev vanligare och vanligare att killar kom på behandling. Dock har det  inte varit lika vanligt här. Kanske att man kan ändra den trenden nu.
Jag jobbar så mycket just nu så jag glömmer både rum och tid.. men idag har iaf barnen haft kul. De var hela eftermiddagen på badhuset i lindesberg med farmor.


Who´s the boss of my life? ME!

Det börjar verkligen bli mer behandlingar nu.. känns som att jag jobbar varenda kväll. Det är såå kul!! Jag kommer fixa det här och pengarna kommer att börja rulla in.
Men som alltid när jag mår dåligt så vill jag förända mitt utseende på något vis.. med åren har det blivit både piercingar, tatueringar och nya frisyrer :)
Igår var jag igång igen.. jag klippte mig.. KORT på ena sidan.. möjligt att det blir rakning till slut. När jag kom hem på kvällen igår satte jag på mig en ansiktsmask och sen blev det sökning på internet efter lämplig tatuering. Jag ska nog boka tid för något snart.. nu finns det ju inte längre någon som kan ha åsikter på om jag tatuerar mig eller inte. Nu bestämmer jag själv!!  Synd bara att det ska göra så jäkla ont.


Jag har länge letat efter nya skor nu.. jag har ju lite mani på skor. Jag äälskar att gå i skoaffärer men är ganska kinkig när jag ska handla. De måste vara perfekta för min smak. Igår gjorde jag behandling på mamma och när vi var klara frågade mamma om jag hade lust att följa med till skoaffären i frövi. Det är inte ofta jag är in där så jag tänkte att det kan ju vara kul att kolla vad Ann har där. När jag kom innanför dörren så stog dom där!!!! Så snygga!! Och det bästa av allt var att de var på rea så de kostade bara 270 kr. Det är ju skitbilligt. Så det fanns ju inget att fundera på. Mamma köpte dom åt mig! Jag har verkligen världens snällaste mamma. Puss på dig mamma, jag älskar dig!

Tandblekning

Jaha då var det en ny vecka igen.. Jag har inte haft så många kunder idag så idag har jag själv fått behandling av Linda. Jag har gjort tandblekning!! Det blev riktigt bra.. jag har ju ganska fula tänder pga kaffe och rökning så det behövdes verkligen! Det enda minus var att jag nu helst inte ska dricka kaffe eller röka på 72 timmar!!! Oj, oj, oj vet inte hur jag ska klara det.. Det är ju nästan det enda roliga jag har just nu ju.. ha ha ha
När man gör tandblekning ser man inte klok ut.. ha ha ha

Rolig helg!

Den här helgen var ett roligt avbrott i vardagen. Erica kom hit och det var ju ett tag sedan vi träffades så det var väldigt kul. Vi har gjort behandlingar på varandra, druckit wiskey och igår tog vi mina barn och deras två kompisar och drog till lek & bus landet iörebro. Vi sa innan vi gick in att nu är det bäst vi håller koll på barnen så vi inte tappar bort dom för det är så stort där.. men när vi kom in sa det bara pang så sprang alla 4 barnen åt varsitt håll. Jag och Erica stog där i mitten och stirrade på varandra och sa att ok, du jagar grabbarna och jag tar tjejerna.. ha ha ha det var nog jag och Erica som var tröttast när vi väl åkte därifrån efter några timmar.
När vi kom hem bestämde vi att Jennicas kompis Emmi fick sova kvar så vi köpte en massa lördagsgodis, dricka och hade sen en mysig hemma kväll.

Idag på förmiddagen åkte Erica hem och det blev väldigt tomt utan henne. Vardagen kom som ett slag i ansiktet. Barnen började bråka med varandra och det blev lite kaos.

 Liam och hans kompis på Lek & Bus landet
Jag och Erica!!

Carpe diem??? Hur, när, var...???

Ok! Att sätta sig ner och gråta är väl ingen idé... det är verkligen tur att erica kommer imorgon så jag har något kul att se fram emot. Annars hade jag nog grävt ner mig någonstans ikväll.  Nu orkar jag inte med mer nederlag.. nu får det fan börja bli bättre snart, eller kan det vara så att gud glömt mig... Jag är väl nåt jävla måndags exemplar som han hoppas glömma bort helt.
Jag har ju två underbara barn och dom är ljuset i mitt liv. Jag vill verkligen göra allt för dom!!  Just nu så är jag tyvärr en väldigt ledsen och förvirrad mamma.. men det kommer bli bättre. Jag ska visa alla att jag kan.


Erica och jag som fjantar oss... ha ha ha


Livet är verkligen inte lätt alla gånger.. men det kan inte bli annat än bättre nu.. sämre kan det ju knappast bli iaf.
"Jag gav dig mitt hjärta......
 Ursäkta, skulle jag kunna få tillbaka det nu?"  ;)

Gjort fransar nu

Sådär.. då har jag fransar igen.. känns skönt! Jag satte även dit fransar på Linda. Det var första gången jag gjorde det så de kanske inte blev perfekta men.. ja, jag tycker det blev snyggt. Hon ska ju till Göteborg i helgen på kurs för tandblekning så då måste hon ju vara snygg ;) Det blir perfekt när hon lärt sig det oxå.. jag behöver verkligen bleka tänderna lite.. inte så bra att drcka kaffe och röka...
Jag har inte haft så många kunder idag på behandling men sminket börjar att sälja och det är ju jätte kul. Börjar redan bli dax att beställa hem mer. Skönt om jag börjar tjäna lite pengar oxå.. då kommer jag nog klara det här.


Fransförlängning

Det var riktigt kul att jobba idag. Tyvärr avbokade en av kunderna och det var ju lite trist... men jag har haft attgöra ändå idag. Mitt ställ att ha sminket i kom idag. Oj vad jag har väntat!  När jag öppnade det stora paketet visade det sig att den var ordentligt trasig. SKIT! Jag ringde till Artdeco och de ska beställa en ny åt mig, men det kan ta drygt 2 veckor. Suck, och jag som hatar att vänta!

Linda tog bort mina fransar idag. Konstigt vad man vänjer sig vid att ha dom. Nu känner jag mig helt naken utan dom. Till alla som inte testat Ögonfrans förlängning: TESTA, Ni kommer bli såå nöjda!!
Jag behöver iaf inte gå runt så länge och känna mig så här naken för imorgon kväll ska Linda sätta dit nya fransar på mig. Dock tar vi nog bara stl. M denna gång. Jag hade Large nu sist och det var väääldigt långa. Coolt till en fest men kanske inte till vardags.

vill ni se bilder av hur det kan se ut med fransförlängning så kan ni gå in på Lindas hemsida. Där kan ni se bilder...
http://nailspetz.com

Hoppas ni alla har en bra start på den nya veckan!!

söndag kväll...

Mamma och pappa kom till slut men jag fick sitta i en timme på flygplatsen och vänta på dom.. Jag hade Jennica med mig och hon blev rejält otålig men hennes arga humör försvann fort när mormor och morfar kom och det visade sig att de köpt godis till henne...jag fick en Wiskey av dom :) mmm

Nu ikväll har jag varit på salongen och det var tänkt att jag och Linda skulle inventera.. det blir inte alltid som man tänkt. Vi städade och sen fastnade vi vid sminket. Vi sminkade oss och provade olika färger. Nu när jag kom hem såg det ut som att jag varit i slagsmål.. alla möjliga färger i ansiktet. Men jag ska ändå göra en liten ansiktsbehandling på mig själv här ikväll så jag kommer ändå bli super ren i slutändan. Man ska ju ha ansiktsmask minst en gång i veckan iaf och jag försöker hålla det. Men det är ju kanske inte så svårt för mig eftersom jag har det som yrke. Jag tycker sånt är så himla roligt. Det är inte alla som har turen att få jobba med något som de tycker är riktigt roligt.


väntar.............

Varför ska det alltid vara förseningar?? Jag ringde flygplatsen och kollade när de skulle landa och fick veta att det är försenat. När jag pluggade i stockholm så tror jag att tåget var i tid en eller två gånger på ett år... det är ju helt sjukt.  Jag hatar att bara sitta och vänta...... 

Hurra, mor & far kommer hem idag!

Äntligen kommer mina föräldrar hem från Teneriffa! Jag ska hämta dom på Täby flygplats vid 14 idag.. Jag är väldigt mammig.. ha ha det kommer jag aldrig växa ifrån. De har nu varit borta i 2 veckor så det ska bli skönt att de kommer hem. Jag och mamma har nu en hel del att prata om. Vanligtvis pratar vi i telefon minst en gång om dagen fast vi bor grannar.

Liam är bjuden på barnkalas idag oxå.. så det finns nog risk för lite stress idag. Framåt kvällningen ska jag sedan till salongen och städa.  Men nu har jag en del att göra till på torsdag oxå.. hurra, då kommer Erica och hälsar på!! Det ska bli såå kul! Äntligen har jag något att se fram emot.. känns som att allt roligt och sånt som gör att jag mår bra har försvunnit för mig den senaste tiden... Jag hoppas bara att vissa val i livet som jag gör kan ändra på det...

Men du Erica, den här gången blir det nog ingen blekning för min del.... ha ha ha ha


helg? nej tack!

Jag tycker inte om helgerna.. Då har man inget annat att göra än att gå och reta sig på allt hemma. Jag mår verkligen bättre när jag får jobba och hålla igång. Imorgon ska jag ner till salongen och städa och greja lite. Jag var till Lindesberg idag och handlade lite på Mejk. Oj vad mycket roliga och billiga saker de har där. Jag köpte handdukar, ljus och lite annat smått och gott till salongen.

Jag har fått sminket jag ska sälja i salongen oxå. Det var en himla massa och jag var ju ivrig och började slita upp alla kartonger. Närr jag gjort det.. och hade makeup över hela golvet i salongen så upptäckte jag att jag bara fått en del av displayen som alla grejer ska vara i. Det blev lite katastrof men jag har nu fått veta att resten kommer på måndag! Yey!

Nog dax för mig att gå och lägga mig nu snart... jag har en orolig klump i magen.. jag vet vad den betyder men........ja, jag överlever nog även det.....


Nu blev det kväller...vafödådå.......

Det har varit en lång dag idag. Men nu är det kväll och jag är ganska så trött. Jag är mycket imponerad av Liam idag. Han var såå duktig när han var med mig på jobbet. Inget gnäll alls och nästan inget bus. Som tur var så hade jag inte så mycket kunder så Liam behövde ändå inte vara själv i köket så mycket. Men han var så nöjd.. han åt pepparkakor och satt och ritade husvagnar. :)

Ser fram emot imorgon.. då har jag en "date" klockan 10. Jag ska fika med Marie!! En kompis jag inte har hunnit träffa så mycket den senaste tiden.. så hon och jag har endel tjatande att ta igen.:)

Natti natti

Jobb dax igen!

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Jag hade tyvärr missat att dagis och skolan var stängd idag.. hmm så jag fick ringa barnens farmor och kolla om hon kunde hjälpa mig. (Mina föräldrar är ju på Teneriffa i en vecka till). Hon skulle till doktorn men sa att det var ok med henne att ta med ett barn. Så nu har vi bestämt att Jennica ska med henne till doktorn och Liam ska följa med mig till salongen. Nog bäst jag tar med datorn så han kan spela nåt eller kanske kolla på en film...

Fick se att jag blivit "smygfotad" ha ha ha hittade en bild på Frövisidan som måste ha tagits häromdagen när svärfar hämtade barnen...
Fick se att jag råkade fastna på ett kort som de lagt ut på frövisidan.. ha ha ha

Dax att dra till jobbet och

NU då?

Varför kan livet aldrig vara lätt??? Jag har ingenstans att bo och inga pengar. Livet har verkligen sina prövningar. Tror aldrig förr jag har känt mig så ensam och osäker som jag gör just nu. Allt känns skit!!

Burr vad kallt!

Idag har jag jobbat nästan hela dagen. Dock har jag inte haft så mycket kunder. Jag börjar längta efter att få mycket att göra igen. Men det är nog så här efter jul. Inte så många som har råd att unna sig skönhetsvård.
Jag har iaf anmält mig till en kurs i sthlm i mars.. det är två dagar som jag ska lära mig piercing i näsa och navel. Bra om man kan erbjuda så mycket olika saker som möjligt. Jag har även kollat en skola i sthlm som jag vill gå. Då blir jag makeup artist och hår stylist. Men den kostar endel så det får jag nog vänta med ett tag. En sak i taget!

Vad kallt det har varit idag. Över -24 grader. Barnen ville åka skridskor så vi var ute på isen och åkte lite men det dröjde nog bara 10 minuter så var det gnäll för att de frös så mycket. Och jag förstår dom.. jag är ingen vinter människa. Nu när det är så kallt och mycket snö ute skulle jag hellre sitta inne under en filt och hålla handen med... någon.  ;)


Klara färdiga Gå

Jag mår illa.. har ätit godis och det märkliga är att jag äter och kan inte sluta... hmm det är verkligen ett beroende jag inte blir av med.... det och rökningen.

Jag fattar inte hur mitt liv kunde bli så här komplicerat.. jag vet vad jag vill men vet inte hur jag ska ta mig dit. Ingenting har gått som jag velat hittills så det är dax att göra något åt det. Man kan ju faktiskt styra sitt eget öde!! Idag känner jag mig trött, nere och ganska förvirrad.. kan inte direkt säga att läget är under kontroll. Men jag kan inte fortsätta att vara åskådare av mitt eget liv. Dax att jag ger mig in i matchen och börjar styra och ställa lite.

Jag vet vad som ska göras och måndag.. låter som en bra dag att starta sitt nya liv på. Bye bye det gamla livet! ;)

Kärlek kan tyckas på många sätt
för några en börda, för några så lätt.
Kärleken är inte alltid sann
varken för kvinna eller man.
För vissa tar den slut,
för andra håller den livet ut.
För vissa kan kärleken tyckas långt bort,
för andra nalkas den inom kort.
Kärleken långt där inom oss bor,
ja kärleken, den är verkligen stor

  • För mannen är kärleken en bisak, för kvinnan hela tillvaron.
    Lord Byron

  •  


    2009

    Då var det 2009 då. Tiden verkligen flyger fram... Jag har inget nyårslöfte direkt mer än att i år ska jag göra allt som behövs för att jag ska må bättre. saker som jag borde gjort för länge sedan. Jag har ju vetat länge vad det är jag måste göra men har varit feg och.. ja bekväm tror jag. Men nu börjar det nya året med nya möjligheter! Dax att verkligen ta kontroll över sitt eget liv!

    GOTT NYTT ÅR ALLA MINA ÄLSKADE VÄNNER!!!


    Jag kände för att gå på glamour tema när jag klädde mig inför nyårsafton. :)




    Mina älskade gullungar!

    RSS 2.0