Första gången!

Idag har det varit en dag av tjat... Jennica har frågat tusen gånger.. "mamma, när fyller jag?  Hur många dagar är det kvar? Hur många timmar? Hur många gånger hinner jag äta lördagsgodis innan det är 25:e maj?
Att man kan ha så bråttom att få fylla 7 år.. ha haha men jag var nog likadan när jag var liten. Nu vill man börja räkna neråt istället.
Satt och kollade på youtube och snubblade in på denna låt med Magnus Uggla.. den passar så bra in på just detta så jag var bara tvungen att lägga in den här.

Tack och lov för fönster!! ;)

Idag har jag och mina föräldrar flyttat mina möbler till lägenheten. Det var ett jäkla släpande ut ur huset.. men vilken tur att vi kom på en himla smart idé :) Vi öppnade fönstren i lägenheten och bara hivade in möblerna den vägen istället. Vi backade bilen så nära fönstret vi kunde.. Det var toppen, vi slapp släpa möbler och alla möbler kom in i rätt rum på en gång. :) Man får inte vara dum, då kan man ju bli politiker.. hmm ops, sorry pappa;)

Mår braaaaa ;)

Jag mår riktigt bra!!! Hurra Äntligen!!:)

Om bara sommaren kan komma oxå så kommer livet att leka igen!!

I wanna be loved by you



Hon är/ var  ju såå vacker....   Det här är ju ur en film. "Some like it hot".
Det är något jag uppskatta just nu.. sitta i soffan med täcke, choklad och denna film.. och bara myyysa. Fast det klart.. inte lika roligt ensam...

Barnen hem idag..

Idag kommer barnen hem. Skönt! Jag längtar massor efter dom. Vet inte när dom kommer men det blir väl framåt eftermiddagen. Då blir det full fart igen. Jag borde ju passa på och lägga mig och sova en stund till.

Imorgon börjar en ny vecka igen..en spännande, skrämmande vecka..... Stora förändringar!!
Men det ska nog bli bra.. efter regn kommer sol!!!

Skön lördag

Igår var det partaj.. jag hade tänkt att det skulle bli en lugn kväll men så ringde Daniel och sa att jag skulle festa med dom. Jaha sa jag och drog dit. Det var kul.. men jag drack alldeles för mycket. Så jag mår som jag förtjänar idag..
Jag upptäckte när jag vaknade att min tumme var alldeles blodig.. AJ. Jag kommer ihåg att det var mat.. och en kniv inblandad men jag kan inte minnas att det gjorde ont. Men nu jäklar att det svider. Kan typ inte använda tummen. Det konstiga ä att det inte vill sluta blöda...

Det snöar idag igen. Fy vad jag är less på det här vädret.. jag behöver värme!!!  Jag ska nog gå i ide och så kan ju nån ringa mig när det blivit sommar.

Mina barn är borta över helgen.. de är till Kopparberg med farmor och farfar. De har hyrt en stuga där och kommer hem igen imorgon kväll. ÅÅÅ vad jag längtar efter dom!!! Men samtidigt är det skönt att kunna vila ordentligt idag... och det ska jag verkligen passa på och göra. Jag ska äta godis, ta en täcke och lägga mig i soffan och kolla på tv. Skööönt!!

Creep!

Hurra nu ska jag in till stan och shoppa med mamma och Jennica.. och kanske till och med äta på Mc Donalds :) MMM

Jag var bara tvungen att lägga in den här låten.. jag bara ääälskar den!!! Och Timo som sjunger är ju helt fantastisk. Det ser ju nästan ut som att killen ska börja gråta.
Så gör nu som jag.. lyssna på texten, njut och gråt en skvätt!!

Vilken dag.. suck

Man kan nästan tro att det är fredag den 13:e idag.. men det var ju nägra dagar sedan. Fast den kanske kom senare till mig än för andra...
Inatt blev det jättekallt hemma.. värmen pajade för några dagar sedan och det har bara blivit kallare och kallare. jag fick sova med kläder på för att inte få köldskador. När vi vaknade kan det inte ha varit många grader i huset..
Barnen ville inte gå upp ur sängen för de frös så.. men jag fick upp dom til slut. Vi fixade frukost och sen var det bara att stressa till dagis och lämna Liam och sen skulle vi till skolan och lämna jennica. På dagis var vi redan sena så jag försökte lämna honom snabbt så vi skulle komma iväg till skolan. Japp, då hände det som inte fick hända.. bilbatteriet la av. Det var helt omöjligt att få igång bilen. Jag ringde pappa och han lovade att komma och hjälpa mig på en gång.. men oj vad jag och jennica frös...
Jag fick till slut iväg jennica till skolan och jag lånade pappas bil och åkte till cafét och tog en fika. Det var skönt att sitta och värma sig där och få i sig en kaffe. Jag skulle inte ha några kunder idag så jag tog det ganska lugnt.
Då fick jag sms av linda som frågade om jag kunde färga fransar på en tjej. Inga problem tänkte jag..
Men just när jag skulle fixa kunden så ringde de och sa att de skulle komma och fixa värmen hemma. Jag blev tvungen att be kunden vänta medan jag drog hem och öppnade dörren så de kom in....
Det blev stressigt men jag hann tillbaka till kunden innan hon tröttnat och gått hem.

Nu har jag försökt få upp värmen här hemma.. de fixade pannan men det tar tid innan värmen kommer upp till behaglig temperatur så jag har tänt över 30 ljus i vardagsrummet och vi sitter med massa kläder och täcke över oss.

Imorgon blir det nog bättre...

....

Visst är det så att man inte vet vad man ska skriva eller har nån större lust att skriva när man är ledsen??

Kvinnor från Venus, män från Mars

Visst är det konstigt att män och kvinnor är så olika.  Man kan tro att man pratar om samma sak men inser sen att man hade uppfattat allt på helt olika vis.
Killar pratar med ord och tjejer med kroppen.
Jag är en typisk tjej.. jag kan säga klassiska saker som "oj vad tjock jag är" bara för att han ska säga "nej du är så fin". Jag har svårt att säga saker rätt ut, istället pratar jag runt det och ger hintar så han ska förstå.. men det gör han ju aldrig.  Jag blir arg på mig själv att jag är sån, samtidigt som jag blir arg på honom att han inte förstår att när jag säger "jag är så godis sugen" så ska han föreslå att vi köper lite godis.
Jag tycker om att bli ompysslad och vill gärna att killen ska visa att han bryr sig.. även om man känt varandra länge. Medan killen i sin tur tycker att han behöver inte visa det längre för det ska vara självklart att jag vet att han bryr sig utan att han behöver visa det eller säga det. Jag är en tjej som behöver höra det.. om och om igen.
Märkligt det där.


Folk säger - ett ögonblick..........
Folk säger - han kommer snart.....
Folk säger - snart är hon tillbaka.........
Folk säger - Jag går ut en stund........

Enligt gällande statliga och kommunala regler går det:

· Fyra ögonblick på en strax.

· Två straxar på en snart.

· Två snartar på en stund.


FOTNOT:
Ett ögonblick = 3 minuter
En strax = 12 minuter
En snart = 24 minuter
En stund = 48 minuter

Miiin mobil... hoppas du har det bra!

Innan jag blev mamma och man fick en massa ansvar så älskade jag att göra spontana saker. Jag är sån fortfarande men har inte samma möjlighet att vara spontan längre. Men ikväll när Anna ringde mig och frågade om jag skulle med till Stockholm över natten så blev jag eld och lågor. Självklart skulle jag med!!
Anna kom hit och vi försökte få igång min gps i hennes bil för hon hade inte en aning om hur hon skulle köra. Vi satt båda i hennes bil och grejade och jag började tänka efter.... fan, jag har ju ingen att hälsa på där.
Så tyvärr, jag backade ur i sista sekunden. Eftersom kl redan var över 21 så hade anna bråttom att komma iväg. Jag sa kör försiktigt och hoppade ur bilen.
Jag såg baklysena försvinna i mörkret och då kom jag på: FAN, min mobil ligger i hennes bil!! Det enda stället där jag har hennes mobil nummer är just i min mobil.. jag sökte på nätet men hittade bara hennes gamla nummer :(

Så summan av kardemumman är att just nu sitter jag här hemma och har inte ett skit att göra.. medan min mobil är på väg till Sthlm på en liten mini semester! HMM.......

Trevlig resa!!

Ny vecka igen..

I lördags ringde Anna och frågade om inte jag och barnen kunde komma till henne och baka pizza och titta på melodifestivalen. Skönt att slippa vara själv så vi åkte dit. Men oj vad rörigt det blev. 4 barn, 1 hund och 3 vuxna i en lägenhet. Jag var helt slut när vi kom hem.
På natten sen fick Liam magsjuka och började spy ner hela sängen. Stackarn, det är ju så äckligt att ha magsjuka.
Han är fortfarande dålig så idag är jag hemma med honom ett tag tills hans pappa vaknar och tar över. (Conny har jobbat natt). Tur i oturen är väl att jag inte har några kunder inbokade nu på förmiddagen.

Oj vad snö det har kommit i helgen.. det är ju hur mycket som helst. Men hellre att det kommer nu istället för i mars.. jag vill ha en tidig vår.

Skönt med helg!

Ja, jag säger det igen: Skönt med helg!!! Jag trodde som vanligt att jag skulle få sovmorgon imorse men ..som vanligt är jag blåögd. Barnen vaknade tidigt så det var bara att masa sig upp ur sängen.
Kl 12 idag ska jag köra Jennica till församlingshemmet. Hon ska iväg till en studio med kören och sjunga in en skiva. Hon tycker det ska bli så roligt. Min lilla stjärna! :) Hon kommer vara borta nästan hela dagen så undertiden ska vi andra in till stan och handla lite. Liam tycker om att åka till stan.. så länge vi går på Mc Donalds.

Igår hade jag en ganska tråkig kväll, hade ingenting att göra. Jag hörde av mig till några kompisar men ingen hade tid med mig. Trist! Jag hoppas det inte blir likadant ikväll. Men jag funderar på om jag och barnen ska hyra film och baka pizza tillsammans.


Nu är det en himla massa snö igen.. varför ger det sig aldrig? Jag längtar efter våren!! Fast det klart det blir ju lite ljusare när det är snö men.. nä, jag tycker inte om det kalla, blöta jobbiga vädret. Skulle verkligen vara underbart att åka utomlands till solen nu.. så erica, jag är skapligt avundsjuk på dig nu. ;)

Marilyn Monroe citat:

När en kvinna vill visa sig från sin bästa sida ska hon inte sitta på den

:) Tänk på det brudar! Ha ha


Torsdag



Idag har jag inte haft några kunder.. jätte trist!  Men jag har ändå varit på salongen ifall det skulle komma nån kund och visst, jag har iaf sålt presentkort :)
Jag har även förlängt Lindas fransar så hon blir fin till helgen när hon ska ut.
Jag måste verkligen vara världens lataste människa. Jag går inte många meter om jag inte måste. Men idag har jag faktiskt gått till jobbet. Oj vad jag var stålt över mig själv.. ha ha ha och så har jag gjort en ryggmassage på pappa idag oxå och massage tar verkligen på ens egen kropp. Jag blir helt slut så då behöver jag inte ha ångest att jag inte går till gymmet idag iaf.

Nu ska jag äta lite choklad och kolla tv. Ha ha ha det låter nyttigt va?

Ännu en dag...

En liten flicka i världen ensam står,

hennes hjärta är fullt av blödande sår.

Ångesten i bröstet tynger henne hårt,

hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?

Hennes kinder är våta av salta tårar,

hon vet hur mycket hårda ord sårar.

Hon var en gång ett barn som ofta log,

nu är det många år sedan hennes leende dog.

Flickans liv är längre ingenting värt,

Hon har förlorat allt som hon höll kärt.

Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,

Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.

Hon undrar om livet blott är ett spel,

varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?

Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,

om det bara fanns någon som henne förstod!

Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,

ja vad som helst för att ta död på sina plågor

Livet är ingen lättsam lek,

det är blott fyllt av ångest o svek.

Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,

det sorgligaste är, att flickan det är jag

Jag har inte skrivit den själv!!!


Telia hallå??

Nu har jag iaf färgat håret igen och nu blev det riktigt bra. Jag är nöjd.
Men vad är det med all teknologi idag.. eller gåller det bara telia? Min mobil funkar inte, att betala med kort funkar inte, ringa via hemtelefon funkar bara till vissa och mitt mobila bredband har får en knäpp... hmm vad händer?

Jag har nu bestämt mig för att lyssna på MIG och inte på andra. Jag ska möta framtiden med huvudet höjt och stirra problemen i vitögat. Ingen idé att bekymra sig för vad som "kan" hända....


Dikter jag hittade...

Mister du pengar, mister du inget.
Mister du vänner, mister du något.
Mister du kärlek, mister du mycket.
Mister du hoppet, mister du allt!

Kom inte med blommor till min grav när jag dött
kom med dom när jag lever
Spela inte min favoritlåt till minne av mig
spela den för mig så jag kan höra
Fäll inga tårar för att jag är borta
utan gläds med mig när jag ännu är här
Nej gör ingenting vid min grav
jag är ju ändå inte där

Dagarna kommer... dagarna går
Det enda vi vet är att tiden består
Men det ska du veta att tid är som sand
den rinner så lätt ur den varmaste hand
Så lev ditt liv väl och gör vad du vill
för tiden står ju inte still
Och när du levt och gjort allt du ska
då kan du gå vidare och ändå må bra


   (Jag har inte skrivit dom själv)


.....

Hur kan det vara möjligt att allt ska gå emot en ibland? När kommer ljuspunkten? I nästa liv?
Klarar man av att gå ett helt liv och vara olycklig?
Om man går ett helt liv och är olycklig, sårar man inte alla i sin väg då? Mest sig själv antagligen.

Finns lyckan för mig där i framtiden??

Ny, vecka, ny dag, nya möjligheter

Det har varit en hel del jobb idag och det är ju kul. Men så har även mamma varit hos mig och hjälpt mig med bokföringen.. och det verkar som att det ser ljust ut för företaget. Det är ju super kul!! Nu har jag ju ganska många stora fakturor men de är ju engångs grejer så när det väl är över så kommer det ju förhoppningsvis börja gå plus. Det ser jag verkligen fram emot. Jag är ju i stort behov av pengar.

Idag har jag blekit tänderna igen..2 gånger!! Det blir ett jättebra resultat men jag behöver nog göra det en gång till imorgon. Det är ju en bättringsblekning så det tar några gånger innan man får resultatet man vill ha.
Imorgon har jag inte så många kunder så då får det bli inventering och städning istället.

Nu ska jag titta färdigt på CSI sen ska jag gå och lägga mig i sängen och somna tillsammans med min kudde och "Gilmore girls".

Vi ses imorgon!!
             PUSS

...och alla ni som har en ledig dag imorgon utan en massa jobb.... skänk en tanke till oss som jobbar och sliter ;)

Jobb en söndag...igen

Då har jag just varit och jobbat då. Jag hade en kund i spa.. det gick jättebra och hon verkade väldigt nöjd. Hon köpte lite smink oxå så nu måste jag verkligen ringa imorgon och beställa mer. Man börjar märka nu vad detär för smink som går bäst. Det är ju så dumt att sitta på ett stort lager som inte går åt.

Jag och Jennica var en sväng till Ica och skulle köpa present till hennes kompis som har kalas idag. Vad svårt det är att handla till barn man inte känner riktigt. Man vet ju inte vad de tycker om är vad som är kul. Vi köpte målarbok, pennor och armband. Jag hoppas att det ska gå hem. Nu är iaf Jenka på kalaset, hon var väldigt ivrig att åka dit för flickan som fyller har bjudit alla tjejer från klassen. Det blir nog roligt för dom. Lite nervös blir jag bara att Jennica ska få samma idé.. det blir isf måånga barn!! ha ha ha nu börjas det.. med discon och pyamaspartyn.  Jenka har redan varit på ett disco i skolan och det tyckte hon var jättekul. Hon hade inte dansat med nån pojke sa hon men hon hade pussat några grabbar. ha ha ha.


Ikväll blir det pizza och godis här. Skönt att bara slappa..


RSS 2.0