Godmorgon!

Jag ligger nu här i sängen med datorn på magen och bara latar mig.... orkar inte gå upp än. Jag skulle behöva gå upp och städa, fixa tvätten och frulle till barnen... men visst är det skönt att bara ligga kvar i sängen en stund extra och njuta av söndagsmorgonen. Jag brukar ju alltid vara en morgon människa som gillar att gå upp tidigt... men inte idag!! 
Fast det klart... det vore ju bra om jag hann med det mesta nu på morgonen för sen kl 11 ska jag jobba lite och sen är det ju dax att dra iväg och rösta. Vad skönt att det blir när det lugnar sig med allt val prat. Jag är inte så värst intresserad egentligen... men har ju ändå åsikter så, ja det är ju bäst att göra sin röst hörd.

Jag har köpt en soldusch till salongen nu... har testat den på både mig själv och andra.. jag tycker det blir en jättefin färg. Hoppas det blir en hit :) Det är ju ändå ett bättre alternativ till solarium. På torsdag ska jag och några av mina brudar vara på salongen och göra oss fina. Vi ska nämnligen åka kryssning på lördag (Cinderella). Vi har mycket förberedelser som vi ska hinna innan dess.. ha ha typiskt tjejer... vi ska vaxa, plocka, måla, solduscha, shoppa nåt nytt att ha på sig.. mm mm
Jag vet inte vad jag ska ha på mig.. jag är ju nyopererad igen...plastik kirurgen var inte nöjd med resultatet så jag fick gå igenom det hela en gång till. Naturligtvis vill jag bli nöjd, men det kändes inge kul med en ny operation. Nu är det ju 6 månader igen som jag ska vara tejpad och ha sport bh... inge kul alls!

Nähä... kanske dax att ta sig upp ur sängen nu.. barnen är vakna och de kommer nog snart vilja ha frulle.. lika bra att ta tjuren vid hornen ;)

Hoppas ni alla får en underbar dag!!
Puss Virre


Måste bara visa ett såå gulligt kort på Jennica och hunden Bamse (Veronas hund)

RSS 2.0