Söndagsmys?

Oj, vad trött jag är. Är det nu jag ska inse att jag inte är tonåring längre? :) Igår åkte vi in till Örebro och tittade på smash into pieces när dom spelade på club 700. Det var riktigt bra och en bra stämning på hela stället, men det blev sent och en hel del att dricka så jag är ju nästan död idag..  Jag kommer nog behöva flera dagar på mig för att må bra igen :) Fast nån vila blir det inte.. Om några timmar är det dax att styla till sig lite innan jag ska möta verona över en öl. Vila får man väl göra när man är gammal antar jag :) Det är ju tur iaf att öl är flytande eftersom jag i minst en vecka ska undvika att tugga. Det bästa med att äta soppa i flera dagar är iaf att jag går ner i vikt men det är nog inte så nyttigt.
 
Jag undrar om våren kommer snart... Eller om den har blivit inställd i år. Jag är så otroligt trött på kyla och snö nu. Det ryktas om att värmen kommer nästa vecka så jag hoppas väl på det. Skulle vara kul om det var fint väder nästa helg då min älsklingskille fyller 9 år.  Imorgon ska vi till stan och leta presenter åt han och det är inte lätt. När jag frågade vad han önskar sig sa han bara " mamma, jag har ju nästan allt så jag tror inte jag kan skriva nån önskelista". Får se vad vi kan hitta på då.
 
jaha, jag ska väl ta och sätta fart här så jag vaknar till innan jag ska dra. Ha en trevlig söndag allihop :)
 

Då var det dax igen :)

Nu var det länge sedan jag skrev här på bloggen.. Har haft fullt upp med annat.
Men nu tänkte jag att jag ska ge det ett försök igen.. 
 
De senaste tre veckorna har jag haft tandvärk.. jag tror inte det finns nån smärta som är så hemsk som det. Att jag har tandläkarskräck hjälper ju inte heller. Men efter en veckas smärta fick jag ge med mig och gå iväg med det.. Han lagade då två tänder som han trodde orsakade smärtan.. Men nej... Hela påsken gick jag med otroliga smärtor.
Jag fick då söka hjälp igen och denna gång drog dom då ut en visdomstand. Det var en nära-döden upplevelse! De fick ut tanden, men även en bit av käkbenet.. Aj aj
Ännu en vecka gick och jag låg mest i fosterställning och skrek av smärta... Så, jag fick alltså söka hjälp en tredje gång. Denna gång sydde dom igen hålet efter tanden och konstaterade att jag fått en fraktur på käkbenet. Så nu ska jag i minst en vecka bara äta flytande föda. Jag får ju försöka se det positivt och hoppas på att jag iaf går ner i vikt av det här :)
Nu när jag inte ens kan tröst äta så åkte jag till stan och köpte mig en iphone5 och en iPad mini. Mycket lycklig kom jag hem och började leka med iPaden.. Sen upptäckte jag att iphonen inte fungerade :( jag åkte tillbaka med den dagen efter men fick då veta att jag måste vänta ca 2 veckor på att få en ny :( mycket surt!!
 
Så nu iaf, nu ska jag försöka skriva mer här nu när jag har en ny leksak :)

RSS 2.0