Ordning igen!

Äntligen är min kollega Linda tillbaka på salongen. Hon har varit borta i ca en vecka. Det är otroligt vad tomt det blir utan henne i salongen. Men nu är ordningen återställd :) ..och med det även att vi äter mat från Picasso.


Iag har ja en hel del kunder.. ocn när jag jobbat klart ska jag och mamma åka till stan. Jag måste göra en ny nyckel eftersom min har försvunnit. Vi ska även äta ute.mmmm ska bli gott!!  Sen tänkte vi nästan om vi skulle vara hos henne för pappa är inte hemma ikväll.. så ska vi sitta och snacka skit och kanske tilol och med dricka lite vin. :) Så nu ser jag fram emot en mysig eftermiddag och kväll med mamma.

Skotta taket :)

Jag tittade ut genom fönstret idag och fick se något som jag faktiskt aldrig sett förut. Jag har sett folk skotta snö, och även gjort det själv.. men att skotta taket.. det var nytt. Ha ha Det måste vara något sorts snörekord i år.. iaf i den här delen av landet. Jag satt och tittade en stund medan han skottade.. ha ha underbart att se andra jobba :)
Det verkar iaf bli en fin dag idag, solen tittar ju fram litegrann och jag är på ett strålande humör. KAnske skulle gå ut och bjuda den stackars skottaren på lite varmt kaffe :)


Aloe Vera

Nu har jag börjat sälja Aloe Vera i salongen. Det är riktigt bra grejer och de har ju det mesta från krämer, tandkräm, smink till en gel som man ska dricka. De har en gel som är super bra att ha efter tex. rakning eller om man vaxat sig. Det lugnar ner huden så man inte blir så röd och "pepplig". Den kan jag varmt rekommendera!

Heat lotion är ett värmande liniment som luktar ung. som Jenka tuggummi. Den går inte att leva utan. Har man ont i axlar eller kanske mensvärk så funkar den att bara smörja på.

Mer snö!

Det måste vara hur många år sedan som helst sen det var så här mycket snö.. det tar ju aldrig slut. Och som jag skrev förra gången så behöver jag en semester.
Jag och mamma har bestämt att vi ska åka till Stockholm i Mars. Det ska bli jätte roligt att åka bara vi två. Vi åker tåget tidigt på morgonen och drar direkt till min gamla skola på kungsholmen. Där ska vi först få fotvård.. sen ska vi iväg och äta lite lunch.. och vi tänkte vi ska gå till mitt gamla stam ställe.. ha ha det blir verkligen en nostalgi tripp. Sen kl 13 ska vi tillbaka till skolan och då ska mamma få massage och jag ska få ansiktsbehandling. Det ska bli helt underbart. Efter det ska vi till hotellet och göra oss i ordning och sen ska vi ut och äta middag och dricka öl. :)

Jag är ingen vinter människa.. jag är ganska stolt över mig själv för att jag varit ute ganska länge med barnen idag. Vi hade väldigt kul oxå kan jag erkänna. Men det är helt otroligt vad djup snön är... Liam fastnade vid midjan, och sen satt han fast.. när vi fick loss honom satte han sig ner och bara pustade..ha ha stackaren.Jennica försökte göra snöänglar.. men det var lite svårt i den djupa snön.  Men jag måste nog erkänna att det är bra roligt med snö iaf :) Iaf när det inte är så fruktansvärt kallt.

Ännu en måndag!

Då var ännu en måndag över.. dagarna bara kommer och går. Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Känns som livet försvinner från mig utan att jag gör något vettigt med den.  Jag behöver verkligen en semester... komma bort från vardagen.. om så bara för en helg.
Jag känner mig nere för det mesta och jag fattar inte riktigt varför... jag har ju äntligen fått igång min salong, fått ett jobb som jag älskar, äntligen genomgått operationen som jag så länge velat och blev väldigt nöjd med resultatet, jag har en underbar liten familj... ändå är jag ledsen. Jag vet inte om det är att det saknas något eller om det är vädret som påverkar mig.. eller en kombination kanske. Jag ser iaf fram emot våren.. den är väldigt efterlängtad nu. Jag vill inte frysa längre!!

I helgen följde barnen med farmor och farfar till kloten och hyrde stuga. De kom hem idag och farmor berättade att när de var där borta så fick Jennica och Liam varsin 50-lapp att handla godis för. Barnen var väldigt ivriga och ville känna sig stora och gå och handla själva i kiosken. Det fick dom! När de kom tillbaka visade Jennica upp allt godis hon köpt.. och de började sen fråga Liam vad han handlat då. Han log sitt bästa leende och visade upp sina fynd: En magnet till kylskåpet med en älg på, en tandborste och en reflexväst med en älg på ryggen. han förklarade sen stolt att han var ju smart som köpte den västen för då ser ju älgarna honom så de inte springer in i honom. :) ha ha ha min lilla gullebulle!!


RSS 2.0