Tatoo

Jag var iväg och tatuerade mig. Jag blev mycket nöjd. Men oj vad det gjorde ont. Men ska man vara fin får man lida pin.. det är väl så..
Dessvärre har jag fått väldigt ont i ryggen.. var till doktorn men de vet inte vad som är fel så de vill bara att jag ska avvakta i 2 veckor och se om det blir bättre. Det hoppas jag verkligen att det blir för såhär vill jag ju inte må. Skulle nog behöva lite massage tror jag.


I helgen hoppas jag det blir kul-. Då är det rock festival i Frövi.. det måste man ju bara gå på. Så jag hoppas att min rygg är bättre till dess. Annars får man väl ta en grogg extra så det domnar bort lite ;) Hoppas det som vanligt blir mycket folk där. I år ska de ju tydligen ha från idag (torsdag) till söndag som jag har fattat det... men jag tror lördagen räcker för mig.. Man är ingen ungdom längre ;)

Snart kommer min älskade vän Jennicka hem till sverige. Ska bli så himla kul att träffa henne! Tror att det kan vara imorgon hon kommer.. det har varit  lite luddigt med datum.  Men oj  vad jag längtar.. äntligen lite roligt som händer!!!


min nya tatuering :)


Tatuering ;)

På onsdag är det dax.. jag längtar med skräckblandad förtjusning... varje gång jag tatuerar mig så frågar jag mig själv "varför utsätter jag mig för det här frivilligt?". Jag tycker ju att det gör så ont men vill ju ändå absolut göra det.
Jag hoppas jag kommer bli nöjd.. och det är jag nästan säker på att jag kommer bli. :)
Jag återkommer med bilder ;)

Kanske skulle berätta oxå att vi nu bestämt öppettider för salongen. Det kommer bli:
Måndag 09-16
Tisdag   09-19
Onsdag 09-16
Torsdag 09-19
Fredag   09- 16


Nya salongen!

Äntligen är vi klara med nya salongen. Vi är riktigt nöjda och det ska bli kul att jobba där. Vi har nu även heminredning till försäljning. Vi har slitit dag och natt för att få det klart... så nu skulle man ju nästan behöva lite champange och inviga stället! :)
Här kommer lite bilder.


Mitt nya behandlingsrum :)Ni är alla hjärtligt välkomna in!!

Magic feet softening gel

Igår fick jag in nya produkter i salongen. Bla så hade jag beställt en kräm som heter " Magic feet softening gel". Jag testade den och blev helt såld. Den var helt underbar. Man bara smörjer in fötterna och då "korvar" sig dom döda hudcellerna. Man blir alldeles len och känner sig fräsh om fötterna.Avlägsnar effektivt och skonsamt döda hudceller, innehåller varken peeling eller AHA och torkar inte ut. Ger fuktighet och fräschar upp samt fungerar som deodorant för fötterna tack vare mintoljan.

Användning:
Applicera en nötstor mängd 1-2 ggr/vecka på torr hud, masseran in mjukt tills du märker de döda hudcellerna i gelén och tvätta sedan av och applicera en mjukgörande fotkräm.

Innehåller 100ml och kostar 158 kr.

Jag råder er att testa den.. den är helt underbar!!!


RSS 2.0