Sol...hurra

Då var det åter igen dax för frövidagen! Imorgon ska jag och Linda ha salongen öppen hela dagen. Vi ska ha ett bord utanför och ha erbjudanden på produkter, drop in behandlingar och gratis ansiktsmålning för på barn. Det ska bli kul och vi hoppas på att det kommer mycket folk...
Jag har nu min kusindotter här. Hon heter Therese och är 15 år. Hon gör sin praktik hos mig nu i 2 veckor. Skönt att få lite hjälp.. speciellt imorgon.

Vad underbart det är nu när det är sol och varmt. Jag verkligen älskar sommaren. Jag blir på så bra humör och det känns som livet leker igen. Men när solen kommer fram får jag även lusten att hitta på nåt kul.. jag skulle vilja åka bort. Men jag har dock inte direkt någonstans att åka och inte heller så mycket pengar.Spöken?

Jag tror verkligen det spökar i min lägenhet... härom natten började helt plötsligt min gamla trasiga mobil att spela... jag gick ut i vardagsrummet och kollade.. där låg den på bordet och spelade en låt, vibrerade och lyste. Det enda var bara att batteriluckan var öppen och batteriet låg på köksbordet...... Jag tog upp telefonen och det stog "snooze inställt på 7 minuter"
Det kändes ganska läskigt och jag hade ganska svårt att somna om. Jag kommer aldrig vänja mig att sova ensam.
Ikväll har jag Jennica hos mig och det är skönt med sällskap... om hon bara kunde försöka sova. Det verkar ta sin tid idag.

Vad underbart det känns nu när det börjar vara varmt ute. I helgen har jag suttit mycket i solen..dock har jag inte fått så mycket färg. Men det tar ju sin lilla tid. Jag fick för mig att ta brun-utan-sol... jag var ju så blek så jag chockade folk. Nu är jag däremot så fläckig så en dalmartiner hund kan bli avundsjuk. ha ha ha

Imorgon börjar en ny vecka igen. Jag hoppas det kommer hända något spännande, upplyftande, något som gör mig glad!!


Mini semester...

Imorgon drar jag till stockholm...yay,,,
Det ska bli såå kul.. och skönt att komma bort!! Jag ska vara borta fredag-tisdag.
Jag drar iväg med tåget imorgon vid 9.30 och sen ska jag försöka hitta till Bromma.. men det ska väl inte vara några problem. Där blir jag hämtad av en kompis som jag ska sova hos.. och sen på kvällen ska vi på klassfest. Det ska bli himla kul ochjag är väldigt festasugen. Resten av helgen har jag ingen aning hur jag ska fördriva tiden men det löser sig nog.
På måndag ska jag sen på Kick off med företaget Artdeco. Då kommer Linda som jag jobbar tillsammans med upp till stockholm och vi ska bo på hotell på Stureplan.... om vi hittar dit.. hahahaha

Så jag har nu mycket att se fram emot och det ska bli super att åka till stockholm igen :)

RSS 2.0