Vilken vecka..

För ett tag sedan skickade jag och Linda ut reklam i brevlådorna.. OJ vad det satte fart då. Jag har många kunder varje dag och det känns verkligen som att det kanske tom kan bli lön snart. Det är jätte roligt!!
Men jag är verkligen inte van att jobba så här mycket.. jag är ju helt slut på kvällarna.

Nu är målaren snart klar med min hall. Han har hållt på och målat och tapetserat hela veckan nu och äntligen.. imorgon är det slut på röran. Imorgon har jag en massa att göra.. jag ska ringa huresvärden och berätta att min dusch är trasig.. det är skållhett vatten och går inte att vrida ner. Det går ju inte att duscha i det :(  och så ska jag fixa ordning min hall.. sätta upp tavlor och mysa till det... men det får jag göra på kvällen för jag jobbar till 18.30. Trist att jobba så sent en fredag... men ska nog iaf hinna mysa lite med mina barn. Tror vi ska baka pizza och kanske hyra en film...
Får väl se om jag har någon kompis som kanske vill vara med oxå.. skulle ju inte klaga på lite vuxet sällskap för en gångs skull...

Jag är såå festa sugen.................
Vill ut och dansa!! ;)

Kunder

Nu börjar jag få riktigt mycket att göra på salongen..kunderna börjar verkligen strömma in och det är ju skönt att ha mycket att göra när man är lite nere. Då håller man sig sysselsatt och kan tänka på annat.
Ups..nu ringde en kille och ville handla ..... hmm precis när jag skulle skriva här...bäst jag åker ner till salongen................återkommer............. :)

Piercing kurs...

Nu sitter jag här i stockholm och väntar på att åka hemåt.. Jag åkte till sthlm i söndags för att jag skulle gå kurs i en pircing. Det var spännande och lite nervöst första dagen.. men jag träffade många intressanta och trevliga människor. Vi lärde oss öron ocn näsa håltagningen. Vi fick som slutprov ta hål på varanndra så först fick jag ett hål i ena örat och sen när vi skulle göra näshål var det bara jag som vågade ställa upp som modell så en tjej tog hål på mig medan resten av klassen (16 st) stod och tittade på. Det var aningen pinsamt när alla skulle titta in i min näsa för att se hur det såg ut. :)
Men jag är väldigt nöjd och trivs bra med smyckena.
På tisdagen sen så fick vi lära oss navel piercing men då ställde jag inte upp med min egen navel utan hade en kompis som kom så jag fick göra på henne istället.
Det blev jättefint, hon passade väldigt bra i det.
Igår kväll satt vi sedan hemma och tog en öl.. eller fler ;)  Vi spelade lite guitar hero.. men som min dotter brukar säga "morsan, du suger"... ha ha ha
Nu sitter jag och väntar på att åka hem.. en tjej ska åka med mig hem och hon slutar inte föränn vid 5. Så idag har jag, ja.. vad har jag gjort... pratat i telefon, suttit vid datorn och legat i soffan och myst med täcke.

Det är skit oxå att det kliar i mina nytagna hål.... men antar att det läker så.....


RSS 2.0