Airbrush makeup

Nu har det gått ett par veckor sedan jag lovade att sluta äta godis. Jag måste säga att det gått riktigt bra.. i början var det jobbigt att vara utan socker men nu längtar jag inte ens efter godis. Skönt! Och man blir ju ännu mer peppad när man ställer sig på vågen!! Jag har gått ner 2,5 kg bara av att sluta äta godis. Så nu är jag på toppen humör och ser fram emot fortsättningen :)

Jag har nu köpt hem Airbrush makeup till salongen. Det blir ett super bra resultat och det sitter hur bra som helst.  Med en airbrush för makeup kan man sätta på foundation, concealer, rouge, ögonskugga, eyeliner och även läppstift. Det är jättekul att jobba med. Dock finns detta ännu inte i sverige så jag får beställa allt smink från utlandet och det blir en jäkla fraktkostnad.. men jag tycker det helt klart är värt det!!
Så jag ska nu börja att erbjuda detta som en behandling på salongen. Det är ju perfekt för festen, bröllopet eller bara för skojs skull på tjejfesten.


Nyårslöfte

Jaha.. då var det nytt år då. Och jag som aaaldrig brukar ha nyårslöften... hmm ja i år har jag faktiskt det. Jag ska inte äta godis fram till sommaren. Jag är ganska duktig på att småäta och vräka i mig godis så nu får det vara stopp på det!!  Jag måste verkligen gå ner i vikt nu för min egen självkänsla. Så här stor har jag inte varit sen jag var gravid....
Nu har jag iaf bestämt mig och vill gå ner ca 10 kg..
Jag fick en våg i julklapp av min mamma... ha ha ha jag vet inte om det var en pik men det gav mig iaf motivation :) Jag kommer hålla det uppdaterat hur det går här :)


Jag hoppas 2011 kommer bli ett underbart år men massor av nya upplevelser och roliga händelser.... ser fram emot det med spänning :)

Puss

RSS 2.0