17 maj.. grattis Norge! :)

Jag var på kryssning i helgen.. åkte Cinderella. Vi var 7 tjejer och det var super kul! :) Men att man inte lär sig att dricka med måtta.. man super ju som att det inte finns en morgondag... och det får jag lida för idag. Man mår som man förtjänar och det känna som en nära döden upplevelse idag. ha ha ha

ha ha ha mycket sprit blev det ;)


Nu är jag iaf i salongen och jobbar. Jag hoppas jag inte luktar som ett gammal spritbolag. Linda är i full gång här med sitt lilla norge firande. Idag märker man mycket väl att hon är norsk! Måste säga att norrmän kan vara helt galna ibland... ha ha ha inge illa menat linda ;)

SMS-inlägg

20100514545 (MMS)


Skönt. Äntligen ledig några dagar. Det ...

Skönt. Äntligen ledig några dagar. Det har varit mycket den sista tiden så 4 dagar ledigt är välkommet. Men det blir inte att slappa för det, nej imorgon ska jag och jessica shoppa nya kläder så vi blir riktigt hotta på kryssningen på lördag. Vi ska åka en party kryssning och det ska bli jätte kul. :) Hoppas bara att det inte blir så hårt så man känner sig mer sliten när man kommer tillbaka till jobbet på måndag igen. Ha ha. På fredag har jag lovat mamma att jag ska göra behandlingar på henne och hennes väninnor. Klart man ska göra tanterna fina ;) då får jag väl även passa på och lägga mig själv under lupplampan och se vad som behöver göras. :)


Idag har varit en lång dag. Jag vaknade ti...

Idag har varit en lång dag. Jag vaknade tidigt och började städa sovrummet. Sen åkte jag och mamma på fredriks begravning. Det var jobbigare än jag trodde. Begravningar är ju aldrig kul men när andra gråter så gråter jag med. Skönt att det är gjort nu och jag tror nog att fredrik har det bättre där han är nu. Jag har aldrig träffat en sån livsnjutare som honom. Han var alltid glad... Och med tanke på att han varken kunde prata eller gå så ger det mig en ordentlig tankeställare. Man ska inte klaga på småsaker i livet. Lev varje dag fullt ut och njut!!


RSS 2.0