Pearls for Girls

Idag har jag varit på Älvsjömässan i sthlm. Jag var där och kollade på heminredning och smycken. Jag har varit sugen ett tag nu på att ta in smycken och sälja i salongen.... och idag hade jag chansen att kolla runt lite på olika märken. Man blev ju verkligen överväldigad av hur mycket det fanns. Men jag hittade till slut ett märke som heter "Pearls for Girls". Jättefina silver smycken. :) Jag köpte ett ställ fyllt med både ringar, örhängen, halsband och armband.

http://www.pearlsforgirls.se/index.html


Det var lite av de smycken som kommer finnas i salongen. Jag hoppas på att de kommer in om ca 2 veckor.

Ikväll är jag på Ekerlö hos Aimee. Det var meningen att vi skulle festa lite men vi blev så trötta så nu är det snart sovdax istället. Imorgon bär det av hemåt igen.

"Modell för en dag"

I helgen var jag, min kollega Linda och en kompis Nathalie i Stockholm på "modell för en dag". Det var jättekul!! Vi blev sminkade och sedan fotade. Vi blev alla riktigt nöjda med bilderna.
På kvällen var vi sedan på Golden Hits och det var hur kul som helst. Länge sedan jag hade så kul.


Ledsen idag......

En av mina vänner skrev detta.. och idag måste jag säga att.. det där är mitt liv!!

Att kontinuerligt lyckas följa med i livet utan att leva det, att inte känna, att inte orka men ändå lyckas passera dag efter dag.
Den utsökta förmågan att kunna sväva i det färglösa mellanskiktet från instängdhet, likgiltigthet och orkeslöshet till framåtanda, kämpaglöd och vilja.
Den ständigt påtagliga känslan av att vara fullständigt medveten om svängningarnas frekvens och påverkningar. Intelligensen att i varje given situation veta vad den rätta åtgärden vore men att vara fullkomligt oförmögen att frammana energi för att göra det som krävs. Att vara så insiktsfull om problematik och lösningar att lägre intelligens vore befriande.
Den perfekt slipade förmågan att vara närvarande utan att vara det, deltaga i diskussioner utan att säga något men ändå förmedla sina ståndpunkter.
Att om och om igen lyckas utföra en så delikat balansakt under så många år utan att tappa balansen eller gå vidare. Förmågan att få saker gjorda precis innan det är försent. Att sova utan att vila. Att skratta utan att le.

- Att leva utan att leva.

RSS 2.0