jobbiga dagar fortsätter

Jag börjar få nog nu.. allt bara strular.. jag fick en knöl i knävecket.. ingen vet vad det är för nåt...springer till läkare hela tiden och får bara mer och mer ont..
Jag lånade pappas bil för att åka till stan och muntra upp mig. Men den bilen la av på motorvägen., fick sitta och vänta in att pappa skulle komma och bogsera hem mig...
Nu är jag på väg in till stan.. igen. Igår var jag in och köpte en sladd mellan kamera och dator.. så jag kan få in korten i datorn. När jag kom hem gick minneskortet sönder.. suck!! så nu ska jag in och köpa ett nytt sånt.

igår hade jag och jennica en mysig tjejdag på marieberg.. vi shoppade, åt på mc donalds och åt glass i solen :) Jennica blev även målad som en tiger :)


jobbiga dagar

Oj vad allting har strular här sista tiden..  Det började med att bilen gick sönder. Lämnade in för lagning och det visade sig att det var stora fel på den och kommer kosta över 20 000kr att laga. De pengarna finns inte så nu får vi se hur det blir. Skit, man är ju så bil beroende.
I söndags fyllde liam 5 år och vi skulle ha kalas med släkten. Vi hade jätte mysigt på morgonen och jag gjorde frukost på sängen åt honom. Sen upptäcke vi att våran ena råtta "Gucci" verkade sjuk. Där ser man att det spelar ingen roll hur stort husdjuret är, man fäster sig lika mycket ändå. Både jag och barnen blev ledsna... Gucci hade fått slagsida och kunde inte resa på sig. Vi försökte få i henne lite mat och vatten men hon verkade inte så intresserad. Jag tog ut henne ur buren och hade henne hos mig hela dan för att se om hon skulle piggna till.... men det gjorde hon inte. Så igår gick jag till vetrinären med henne och det visade sig att hon hade fått hjärnblödning. Tydligen är det ganska vanligt på råttor. Vetrinären sa att det tyvärr inte fanns något att göra så jag valde att avliva henne. Jag var riktigt ledsen och tyckte även synd om den råttan som blev kvar. Hon blev ju så ensam. Som tur va så fick jag tag i ett par som har råttor och som kunde tänka sig att ta över Chanel så hon fick flytta hem till dom på en gång.
På eftermiddagen igår när jag hämtat barnen från dagis och skola så hade vi en liten begravning för Gucci. Jennica grinade... la Gucci i en låda och la sedan i ett snöra hon kan leka med, mossa så hon kan hålla sig varm, lite rått mat om hon blir hungrig och lite gräs så det luktar sommar.... sen sa hon " hej då Gucci, ha det så kul med de andra rått änglarna".


Ja det har inte varit så kul de senaste dagarna och nu har jag även märkt att jag har laddat hem för mycket till datorn så nu har Telia strypt hastigheten på mitt mobila bredband. Datorn är så seg så jag blir tokig. Men tydligen så får jag upp hastigheten vid månadsskiftet igen... men va sjutton, det är ju jätte länge kvar!

Nu ska jag iväg och jobba..DET är iaf fortfarande himla roligt!! :)


Puss på er, ha en riktigt bra dag!!!


Rosie på besök :)

Nu har Rose-Marie varit här och hälsat på i ett par dagar. Vi gick i skolan tillsammans i Sthlm men har inte träffats på ca 1 ½ år.. det var jättekul att hon kom. Vi har gjort behandlingar, shoppat och suttit och snackat en himla massa skit. Konstigt att det kändes som vi inte varit ifrån varanndra alls.  Men nu har hon dragit vidare och min vardag fortsätter-
På söndag fyller Liam 5 år så då blir det kalas. Jag undrar vad man ska hitta på och köpa till honom....... hmm......


Jag och Rosie  :)


Glad påsk!!

Då är påsken nästan över då. Det har varit en ganska hård helg med många fester så det ska faktiskt bli lite skönt med vardag igen. Nu ska jag även ha barnen oxå måndag till torsdag. Det är hemskt vad man längtar efter dom när man inte har dom hos sig varje dag.

Jag har nu fått hem något nytt till salongen oxå.....Epilar system!!     EPILAR SYSTEMET är det första effektiva enzym-baserade produkten för permanent hårborttagning, helt utan biverkningar.

Det utförs alltid på en professionel hudvårdssalong omedelbart efter vaxning eller epilering. Två geler masseras in i huden. När de "blandas" på huden tränger Epilar ner i de öppna och tomma hårsäckarna och bryter ner proteinet i hårsäcken med resultatet att cellerna inte längre kan producera hår.

För att ta bort så mycket hårväxt som möjligt, måste man räkna med att utföra ca 12-18 behandlingar, i vissa fall fler, beroende på vilket område på kroppen som behandlas. Kliniska tester visar att de flesta personer behöver ca 12-18 behandlingar för att uppnå ett tillfredställande resultat.

Jag har nu börjat göra det här på mig själv.. både under armarna och på överläppen så får vi se hur många behandlingar det krävs för att bli av med allt. Spännande!!

Jag fick höra en riktigt rolig låt häromdagen.. så jag måste ju bara lägga in den här.. texten är ju såå kul.. och lite sann oxå kanske :)


Bilder..

Idag var jag hem till Benitha och hämtade bilderna hon tog på mig ute i snön.. Hon är en otroligt duktig fotograf och jag blev riktigt nöjd med bilderna :) Det var väldigt kallt och jag blev allt lite förkyld.. men det var det värt... ha ha

Titta in på Benithas hemsida så ser ni fler fina bilder.. kanske vill ni kontakta henne och ta egna bilder?!
www.studiotitolina.com

Här är några av mina bilder:






Solen är här :)

Åh vad jag älskar solen. Äntligen kommer våren!! Jag blir på så underbart bra humör bara solen visar sig. Känns som man får ny energi och vårkänslorna bara sprutar ur en. :)
Jag skulle vilja gå ut i solen.. hålla någon i hand och äta glass.. det är väl det man ska göra när det är sånt här väder. :)
Men jag jobbar idag.. heela dagen... från 9 till halv 8 ikväll. Det gör inte så mycket iofs för då tjänar jag ju iaf pengar.
Den här veckan blir jag helt ensam.. barnen ska vara hos Conny och det ska faktiskt bli lite skönt. Jag ska jobba mycket och på kvällarna kan jag göra vad jag vill..

En klasskompis från Sthlm ringde mig för några dagar sedan och vi började prata om att försöka ses igen allihop. Det var ju så länge sedan.. så vi har nu planerat att åka Cinderella båten den 8:e maj. Det passar mig perfekt för då kan jag stanna i sthlm hela den helgen för på måndagen ska jag på Kick off med Artdeco. (sminket jag säljer)
Hoppas bara att de flesta från klassen ställer upp och hänger med på kryssningen.

RSS 2.0