Ledsen idag......

En av mina vänner skrev detta.. och idag måste jag säga att.. det där är mitt liv!!

Att kontinuerligt lyckas följa med i livet utan att leva det, att inte känna, att inte orka men ändå lyckas passera dag efter dag.
Den utsökta förmågan att kunna sväva i det färglösa mellanskiktet från instängdhet, likgiltigthet och orkeslöshet till framåtanda, kämpaglöd och vilja.
Den ständigt påtagliga känslan av att vara fullständigt medveten om svängningarnas frekvens och påverkningar. Intelligensen att i varje given situation veta vad den rätta åtgärden vore men att vara fullkomligt oförmögen att frammana energi för att göra det som krävs. Att vara så insiktsfull om problematik och lösningar att lägre intelligens vore befriande.
Den perfekt slipade förmågan att vara närvarande utan att vara det, deltaga i diskussioner utan att säga något men ändå förmedla sina ståndpunkter.
Att om och om igen lyckas utföra en så delikat balansakt under så många år utan att tappa balansen eller gå vidare. Förmågan att få saker gjorda precis innan det är försent. Att sova utan att vila. Att skratta utan att le.

- Att leva utan att leva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0